Laat je culinair ontzorgen in deze lastige tijden

Afhaal / thuisbezorgd

Wil je een lekker diner zonder je urenlang uit te sloven in de keuken? Genieten van de heerlijkste gerechten die niet zouden misstaan in een goedrestaurant? Dan zit je bij Catering Arnhem goed!

Afhaalmenu

Wij zorgen voor het perfecte afhaalmenu; het enige dat je hoeft te doen is het menu bij ons op komen halen of thuis laten leveren en je kunt genieten van een verrukkelijke, onbezorgd diner. De gerechten hoeven alleen waar nodig opgewarmd en gepresenteerd te worden, wij hebben de rest al gedaan. Instructies staan bij de gerechten, zodat je binnen een mum van tijd een heerlijk diner op tafel tovert. 

Eerlijke ingrediënten, pure kwaliteit

We koken met eerlijke ingrediënten, pure kwaliteit en creëren heerlijke smaakcombinaties. Dieetwensen of allergieën? Geef het door, dan maken we iets op maat wat voor jou geschikt is. Bestel liefst tijdig en laat je culinair verrassen door Catering Arnhem – Let op: Graag het liefst minimaal 24 uur van te voren bestellen om vrije keuze te hebben, anders kan het voorkomen dat niet alles nog beschikbaar is. 

Bij levering plaatsen wij de bestelling voor de deur en houden wij minimaal 1,5meter afstand voor uw en onze veiligheid. Ook bij afhalen graag minimaal 1,5meter afstand houden en niet zelf komen als u verkouden of ziek bent aub. 

Bestellingen graag plaatsen via ons bestelformulier, 0646333709 of info@roamingchefs.nl 
Betaling geschiedt enkel via betaalverzoek/tikkie of vooraf overmaken en niet contant. 

Wij kijken erg uit naar uw bestelling!

chefs op locatie roaming chefs 2

Vragen

Heb je vragen?

Laat je gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.