Laat je culinair verwennen met de kerstdagen!

Kerst afhaalmenu's

Ben je altijd druk, druk, druk met de feestdagen? Heb je geen zin om wéér achter het net te moeten vissen bij de traiteur? Wil je een écht zorgeloze kerst en zit je liever met een goed glas wijn aan de kersttafel, in plaats van je dagenlang uit te sloven in de keuken? Genieten van de heerlijkste gerechten die niet zouden misstaan in een restaurant? Dan zit je bij Catering Arnhem goed!

Kerstmenu

Wij zorgen voor het perfecte kerstmenu; het enige dat je hoeft te doen is het afhaal-kerstmenu op eerste of tweede kerstdag bij ons op te komen halen en je kunt genieten van een verrukkelijke, onbezorgde kerst. De gerechten hoeven alleen opgewarmd en gepresenteerd te worden, wij hebben de rest al gedaan. Je krijgt duidelijke instructies bij de gerechten, zodat je binnen een mum van tijd de heerlijkste gerechten op tafel tovert.

Eerlijke ingrediënten, pure kwaliteit

We koken met eerlijke ingrediënten, pure kwaliteit en creëren spannende smaakcombinaties. Hierdoor zul je van een culinaire kerst genieten die je nooit meer zult vergeten. Dieetwensen of allergieën? Geef het door, dan maken we iets wat geschikt is voor jou en je gasten. Dus nodig vrienden en familie uit, bestel tijdig en laat je culinair verrassen door Catering Arnhem – ook met de kerst. Let op: wees er op tijd bij!


chair christmas coffee 6308

Vragen

Heb je vragen?

Laat je gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.